زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 5 دقیقه

مواد لازم برای یك تا دو نفر:

تخم‌مرغ: 2 عدد

آب: 2 قاشق غذاخوری
كره: یك قاشق چای‌خوری
نمك و فلفل
پنیر پیتزا: یك ‌چهارم پیمانه
برگ‌های كوچك اسفناج: یك چهارم پیمانه
ژامبون خرد شده: یك چهارم پیمانه

طرز تهیه:

•  آب و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط كنید.

• در یك تابه، كره را ریخته و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.

• مخلوط تخم‌مرغ را درون تابه بریزید. سعی كنید مخلوط تخم‌مرغ در قسمت لبه و دور تابه تچسبد پس با یك قاشق آن‌ها را به سمت مركز هدایت كنید.

• وقتی سطح تخم‌مرغ‌ها پخته شد و هیچ مایع تخم‌مرغی باقی نماند، نمك  و فلفل را به مخلوط اضافه كنید.

• روی یك طرف املت پنیر پیتزا بریزید و ژامبون و اسفناج را روی آن‌ها بریزید.

• لبه طرف دیگر املت را گرفته، آن را تا وسط تا كنید.

• املت آماده شده را درون بشقاب مورد نظر، سر دهید و تا سرد نشده، آن را میل كنید